Rádió

Túl hosszú, nincs kedved elolvasni? Podcastjainkban és munkatársaink rádiónyilatkozataiban itt meg is hallgathatod a legfontosabb sztorikat.

Egyéb

Jól jöhet Mengyi Rolandnak, hogy az ügyében érintett cégek eltűnnek – Becker András a Klubrádióban

 

Az Átlátszó újságírója a Voldemort-ügy újabb részleteiről beszélt a Klubrádióban.

[sharedcontent slug=”cikk-kozepi-hirdetes”]

Ahogy arról egy korábbi cikkünkben beszámoltunk, tavaly novemberben döntött úgy a Mengyi-ügyben országosan ismertté vált Public Sector Tanácsadó Kft. taggyűlése, hogy a társaság nevét ANV Management Kft-re változtatják. Néhány héttel később viszont már a jogutód nélküli megszűnésről határoztak.

Public Sector Consulting és a Public Sector Tanácsadó Kft. több milliárd forintnyi pályázati pénzt az ő segítségükkel osztottak szét. A cégek Holbok Sándorhoz köthetők, akinek felbukkanása Mengyi Roland ügyében igazi szenzációt okozott – mondta el Becker András a Klubrádióban. Hozzátette azt is, hogy Holbok már elég régóta a Fidesz egyik szürke eminenciásának tekinthető, és közvetítő szerepet lát el az üzleti szféra és a párt között.

Ugyan ok-okozati viszony egyelőre nem bizonyítható a megszűnő cégek és a fideszes Voldemort ügye között, hogy a büntetőeljárás szempontjából nem hátrány, hogy az érintett cég nem aktív, hiszen egy végelszámolt cég vezetőit papírjait nehezebb előkeríteni.

A teljes beszélgetés 8:25-től hallható:

 

[sharedcontent slug=”cikk-vegi-hirdetes”]

Megosztás