A Klubrádióban is téma volt Kumin Ferenc Teslája

teslany

 

Néhány napja írtuk meg, hogy a Külügyminisztérium egy Tesla S autót bérel a New York-i főkonzulnak. A Klubrádió kétszer is foglalkozott Kumin luxusautójával, munkatársunk is nyilatkozott.

Október 23-án az 1956-os forradalom évfordulóján tartott manhattani megemlékezésen fotóztuk le a CKH 0001 rendszámú Teslát, ami az amerikai diplomatarendszámok rendszere szerint egyértelműen a magyar konzulátushoz tartozik.

Ezt követően közadatigénylésben kértük ki a Külügyminisztériumtól a New York-i főkonzulátus által használt kocsik listáját, és a külügy válaszából kiderült, hogy 2016 márciusa óta bérlik a luxusautót Kumin Ferenc főkonzulnak.

Kapcsolódó cikkünk:

Húszmillió forintos Teslát bérel a külügy Kumin Ferenc főkonzulnak New Yorkban

A Klubrádió két anyagban is foglalkozott Kumin kocsijával, az első összeállításukban Hajdu Nóra (Együtt), a másikban munkatársunk, Erdélyi Katalin mellett Simonyi András, korábbi washingtoni nagykövet is nyilatkozott a rádiónak. Az adás itt meghallgatható:

 

 

tetszett_a_cikk3

 

 • Szent Peter

  Alkotmány, államforma

  Thaiföld alkotmányos monarchia.
  Az Alkotmány értelmében az uralkodónak kevés közvetlen hatalma van,
  legfontosabb szerepe a nemzeti identitás és egység megtestesítése
  valamint a thai buddhizmus védelmezése. A jelenleg uralkodó királyt, Bhumibol Aduljadezst
  (IX. Ráma) hatalmas tisztelet övezi országszerte, melyet egyes
  alkalmakkor politikai válsághelyzetek megoldására is felhasznál. Az
  uralkodó kritizálása vagy kigúnyolása bűncselekménynek számít, melyet
  szigorúan be is tartatnak. A végrehajtó hatalmat gyakorló kormányt a
  miniszterelnök vezeti, akit az uralkodó jelöl ki a Nemzetgyűlés alsó
  házának többséggel rendelkező pártjából vagy pártkoalíciójából.

  Nem árt tudni…

 • Al-Anon

  Nagyon reméljük, hogy eltűnnek Habonnyal együtt a süllyesztőben.

 • http://fedor.blog.hu/ Kvasztics Fedor

  Itt a felháborodást leginkább az váltotta ki, hogy mindez nem egy blogon, vagy egy bulvárlap oldalán jelent meg, hanem egy kormányközeli tulajdonossal rendelkező, a kormány tanácsadója által főszerkesztett, és a kormány által pénzelt felületen, tehát gyakorlatilag ez az aljasság a kormány félhivatalos álláspontja. Ez nem igazán ugyanaz a kategória, ezért hamis a SUN párhuzam.

 • Dodokacsa

  Gabor az elejen meg egyetrtek. Timea fotoitlehet ujrakozolni, lehet. Mint ahogy az Orban lanyok szendvicsezos videojat is lehetett kozolni az en mercemen. Az emberek vallaljak a felelosseget a tetteikert. 2) Lehet-e gyakorlatilag direkt provokativ cellal a felesegere “maszturbalasi segeszkozkent” meg “szoros bula”-kent hivtkozni. Lehetni lehet, de roppant izlestelen. Kb mint odamenni es egy nagyadag csulaval pofan kopni valakit. Nem sulyos testi sertes, de roppant gusztustalan. 3) Viszont erdekes, hogy ahol legjobban eldurvult a cikk avval egyatalan nem foglalkozol. Lehet-e valakinek a (asszem 13 v 14 eves) lanyarol ugy beszelni hu de csinos, kar hogy par ev mulva o is kurva lesz mint az anyja. Hat nem, abszolut nem. En helyedben mar amiatt tiltakoznek hogy azt az ember alaku szemetkupcot is Gabornak hivjak. Ha en lennek Tobias helyeben jo esellyel nem uszna meg olcson az tuti. :)

  • http://fedor.blog.hu/ Kvasztics Fedor

   Tóbiás már be is perelte.

 • szentjudas

  Nem lehetne aképen látható mikrofont letolni G(oebbels) Fodor torkán?! Emberek! A morál, a jog az etológia, s pedagógia kifinomult magatartást szabályozó irányító eszközök. Ezért teljesen alkalmatlanok a G(oebbels) Fodorok irányítására. Náluk más módszert kell követni.

  A kullancs, bolha, tetű olyan élősködök, amelyek nem szolgálnak más élőlény hasznára, mint pl. a szunyog, mert azt megeszi néhány madárfaj.

  Na már most, a kullancs, tetű, bolha és más hasonló vérszívók tekintetében nem hinném, hogy magasröptű vitát lenne célszerű folytatni. G(oebbels) Fodorok mindig voltak és lesznek (sajnos). Az ilyen lényeknek a Chemotox sem elég. Hallottam, hogy a csótányok az emberre halálos sugárdózis háromszorosát is kibírják, sőt fej nélkül is 3 hónapig tovább élnek…. No ezt a bibliai hét csapást is elviselő ellenállóképességet kell tekintetbe venni a G(oebbels) Fodorokkal kapcsolatos eljárásoknál…. Talán az a leghelyesebb, ha a késsel villával enni tudók nem ülnek velük egy asztalhoz…

 • Monarhista

  De ennek ugye él a fordítottja is habár nem jellemző. Arra tennétek egy próbát? 😀

  • harcimajom

   itthon baromi nehéz lehet kiszülni, hogy ráírjon a kamuprofiljukra ~150 pénzes, házas, kiéhezett, középkorú asszonyság 😂

   • őpmacspöp

    Úgy tűnik ezen a “piacon” a kereslet nagyobb mint a kínálat, ez látszik is a magas árakon. (20-150e … 2millió?)

    • harcimajom

     Nevetséges, annyi pénzért egy fél borsodi falu női populációját megveszed kilóra

     • Zsíros Bödön

      Na meg az orvosi szaklexikon STD bejegyzésének a zömét is vele együtt.

     • harcimajom

      Hogyan kerül be az ilyen kolóniákba bármilyen std, ha gyakorlatilag totálisan belterjesek? Vagy ez már rasszizmus?

  • Csaba Toth
 • Austurist

  A puncs.hu, és hasonló oldalak, applikációk (pl Tinder) létezése, az ezen platformokon tapasztalható férfi túlsúly, és ezen többség nem túlságosan rejtegetett szándéka arra engednek következtetni, hogy a nők mégsem szeretnek annyira dugni, mint azt magukról állítják.

  • Gerle Éva

   Esetleg kölcsönösen, nem alkuként, nem “mit vállalsz be?” módon, valódi vágyból, kedves és intelligens emberrel? Nagyon is.

   • Austurist

    Oké, módosítottam.

    Az a tény, hogy a szexre nagyobb a kereslet mint a kínálat, két következtetést tesz lehetővé.

    1) A férfiak nem annyira kedvesek és intelligensek mint a hozzájuk hasonló vonzerejű nők – így nem alakul ki a vágy a női partnerben.

    2) A nők nem szeretik annyira a szexet, mint állítják.

    Amennyiben 1) az igaz, meg kellene magyarázni, hogy az udvarlás (kb.: kedvesnek és szórakoztatónak, intelligensnek lenni) általában miért férfi tevékenység.

  • Space Chick

   Dehogynem szeretnek! Sőt, minél ocsmányabb a fajtája annál inkább szereti 😛

  • pszichiáter főorvos

   Arra is lehet következtetni belőle, hogy a nők sokkal könnyebben szereznek szexuális partnert maguknak a való életben, és ezért nincs szükségük az online szerencsétlenkedésre.

  • Kiss Marika

   Nekem kell szeksz, stex and szesz.

 • Béla Toller

  Nagy a baj a családokkal. És nem sopánkodni kell, hanem az ifjúságot kell megfelelően tájékoztatni, orientálni, megszabadítani a sok elfojtástól, amit aztán így élnek majd ki. Nagyon komoly dolog ez ! Persze, az olyan retro szervezetek, mint az egyházak, egyből kimenekülnek a problémából, és ha ők, akkor az u.n. konzervatívok is.

  • Szociológus lángszóróval

   mindegy:D

 • Szociológus lángszóróval

  lehet sopánkodni (szerintem is fertő amúgy) de ilyen a kapitalizmus. kereslet-kínálat. szevasztok. a szexért meg mindig fizetünk, hol idővel, pénzzel, házassággal, idegekkel.:D

  • sanyibácsi lánya

   ennek a kapitalizmushoz semmi köze. az ember ilyen.

   • Szociológus lángszóróval

    bezzeg a kommunizmusban nem volt ilyen!!444!!!

  • Space Chick

   így van, a nők meg egyébként is mindig szopnak-basznak, ha házasságban ha mamás-papásdi játszadozásban, mindig! Nem kell itt álszenteskedni asszonkák :)

   • Szociológus lángszóróval

    így van! meg egyébként is meg lehetne alapítani a nemzeti férjet/feleséget keresek, ahol fontos keresési attribútum lenne, hogy ki mennyi gyereket akar. 0 opció nincs.

  • Kiss Marika

   Nekem kell szeksz, stex and szesz

   • János Huncutka

    Picinyem már régebben írtam, hogy ne az uj melltartó modell fotóját tedd ki magad helyett.

    • Kiss Marika

     Ez nem is ujjj hanem nagyon is régi.

    • Kiss Marika

     de hiszen az ujjam nincs is a fotón

 • Natalia

  mégis mire számítottál?

 • László K

  Mit hitt a kedves posztolo? Ezt eddig nem tudta? Amugy a tobbi tarskereson is azt akarnak a pasik, csak penz nelkul. :)

  • Kiss Marika

   Mindenki csak dugni akar.
   Meg sz0patni.

 • Llámássy Gergely

  “Regisztráltam a baszós oldalra és meg akartak baszni” hát nem tudom Réka, mire számítottál :c persze, durva ezt így nyersen látni “egyesen a frontvonalon” de a regisztrált sok ezer lány mind tudja ezt és bizony sokan élnek is a “lehetőséggel”. Széttenni néha kicsit, sokkal egyszerűbb mint elmenni dolgozni és akkor bőven lehet rongyrázást csinálni, márkás ruhák, drága sminkek, nyaralgatás-utazgatás, Cream&Peaches, ékszerek, sötöbö.

  • Andrea Bordács

   Azért komoly szövegértési problémáid vannak. Azért regisztrált erre az oldalra, mert az a bevallása szerint nem egészen ezt ígéri.
   “Kikhez szólunk?
   Olyan emberekhez, akik kapcsolatra vágynak, és azt szeretnék tapasztalt párral megélni. Ez a szolgáltatás azoknak készült, akik megosztanák életük egy szeletét a másikkal, akit kölcsönösen boldoggá tudnak tenni.
   Ez az oldal nem a szexualitásról, hanem emberi párkapcsolatokról szól, ami a kölcsönös boldogsághoz vezető legfontosabb út.
   Kalandra fel, az élet egy csodálatos utazás!”

   Azt tesztelte, hogy is működik a valóságban. Azt nem írta a szerző, hogy meglepődött, hanem kiderült, hogy egy szó sem igaz abból, amivel az oldal hirdeti magát. Amúgy nem hinném, hogy több ezer lány regisztrált volna

   • Llámássy Gergely

    Ez egy virágnyelven írt marketingszöveg, a médiabejelentések, reklámok alapján PONTOSAN tudja minden férfi és nő, hogy miről szól az oldal. Az “életmód, kultúra és szórakozás magazin férfiaknak” is csak pornóújság, de ezt így nem illik kiírni…

   • Sixhundred

    Andrea, ez MINDEN LÁNY ÉS MINDEN FÉRFI TUDJA, aki ide regisztrál. Ez pontosan olyan álságos, mint amivel tele van most a média. Lehetetlen, hogy egy lány akit egy ismeretlen férfi “felhív kávézni” a lakására, az ne tudná, hogy miről lenne szó.

    Ha az anyja esetleg nem mondta neki, akkor is minden második romantikus filmben benne van, hogy a kapu előtt a csávó azt mondja, a lánynak, hogy
    -Feljössz egy kávéra? -Szívesen. És utána már a lépcsőházban egymásnak esnek.

    Ugyanolyan, mint az, hogy vannak olyan hirdetések is, hogy “világkörüli útra keresem utitársam fiatal, csinos belevaló lány személyében.” Én egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy egy felnőtt nő van olyan hülye, hogy ne tudná, hogy ez arról szól, hogy a férfi elviszi a Bahamákra dugni. És állítólag van olyan, aki ezen meglepődik.

    Pontosan olyan, minthogy a playmate-k akik abból élnek, hogy meztelenkednek, és Hefner meg meghívja őket a villába, ami egy világszerte irigyelt pozició, aztán csodálkoznak, hogy ott elvárás, hogy dugni kell. Aztán persze 15 év után kámingáutolnak, hogy mennyire szörnyű volt ez. Gondolom, azért a pénzt és a hírnevet nem bánták, ami ezzel jár.

  • Szociológus lángszóróval

   te is ős fasz vagy:( asszony hogy van? ja sorry, avgy sosem volt, vagy már elhagyott.

   • Llámássy Gergely

    megverve, ma eddig negyedszer megerőszakolva, a pincében ahogy kell.

 • Alex Shimon

  Tessék szétnézni a “rosszlányok”.hu-n. A szereplő nőstények 3/4-e 18-25 éves. Na?? Ők leplezetlenül vállalják hogy kell a lé meg a csillogás a napi buli stb. Ja és persze egyetemisták……….igen…….olyan helyesírással meg fogalmazási készséggel hogy sírok tőlük. Persze a röhögéstől.

 • Mórász Dávid

  Elég szomorúak ezek az árak. meglepően olcsóért tárgyiasítják a humán-erőforrást ezen a “területen”. nekem szabadúszó programozóként ezek az összegek kb 0-4 napra lenne elég, és én csak ülök egy monitor előtt és idegesítő végeláthatatlan logikai/matematikai feladványokat oldok meg, nem kell érte belülről halottnak lennem. 150 K – 400 K Ft / hó azért nem a luxuskurtizán-escort kategória főleg nem a gyémántberakásos aston-martinnal stabilizált trófeafeleség level. sőt a 20 K – 150 K per alkalom is inkább a szemétégető türelmi-zóna tarifája. a 2 millió már inkább hangzik valaminek aminek a puncs pont hu állami támogatással minden ilyesmihez kapcsolódó törvényt megszegve hirdeti magát de az is biztos kamu human-trafficking sötét verme és közel nincs szándékukban valójában kiadni ennyi pénzt.
  Amúgy én nem prüdériából vagy social justice warrior piedesztáról beszélek, nem vagyok ellene az alkalmi vagy bármilyen kölcsönös beleegyezéssel validált szex jelenségének és az ezeket segítő platformoknak csak ha már csöpögött ebbe közpénz és havi 10 000 az előfizetés (jézusfasza drágább mint egy könyvelő) istenigazából kialakíthattak volna egy OKCupid féle mára már elég egyszerűen beépíthatő neurális hálós rendszert ami a “Daliás hercegre vágyom akivel majd együtt megöregszünk a naplementében” profilokat meg sem mutatja a seggfejeknek akinek a pick-up line az az “ismerkedés a buziknak való, gyere fel 5 ezeré megháglak ésatöbbi”. Ennek hiányában egyáltalán nem meglepő hogy nőként interneten úgy tűnhet mintha a férfi társadalom csak utcán lapátot támasztó fütyülő lihegő nyálcsorgató parasztkőművesekből állna akik büszkék a semmire. 2010 óta már iparági alapnak számító deep-learning rendszerek tudnának gondoskodni arról hogy a human-trafficking gyanúst a human-trafficking gyanússal, az alkalmit az alkalmival, az extrémet a furával, a KDNP kompatibilist a hitgyülissel, a biopénztárcát a biodíszlettel párosítsa össze de ezek ne kerüljenek egy légtérbe. Ehhez egy ilyen rendszernek rendelkezésére állna az átlag facebookozó/googleöző napi átlag 40 Gb keletkezett adata amikből precízen kifejthető szokások, pszichés egészség, szexuális orientáltság, intellektuális és érzelmi intelligencia szint stb stb stb…
  Na szóval csak az “árra” akartam reflektálni és lett belőle egy kocsmaszociológiai tl;dr elemzés.

  • https://hu.wikipedia.org/wiki/Macskabagoly gumicsizmás parasztlány

   de még milyen jó elemzés!

  • tyutyuszomoru

   A deep learning sokat segíthet, hiszen egyértelműen mindenki a valós facebook profiljával, valós néven regisztrál, és gondolkodás nélkül ad hozzáférést az adataihoz a fizetett párkapcsolat kereséséhez.
   Nem is tudom vajon kik bátrabbak ezen a téren, a nők, akik pénzért lépnének kapcsolatra, vagy a férfiak, akik fizetnének a kapcsolatért? Hisz mi vesztenivalójuk lenne! Az adatbiztonság garantált, elvégre évente csak két óriáscég adatszivárgásáról szólnak a hírek, ennyi kockázatot a hülye is vállal azért cserébe, hogy egy gép pároztassa össze valakivel.

   Tehát nem, ez nem opció, tekintve, hogy mindenki álnéven szerepel, sőt még a fotók jelentős része is stock fotó vagy mást ábrázol, vagy felismerhetetlen rajta a személy.

   Az anyagiakról:
   Örülök, hogy ilyen szépen keresel, gratulálok hozzá, szép teljesítmény, amúgy is akartam már kérdezni tőled.

   Ellenben hamár a szociológia szót a szádra vetted, a lehető legminimálisabb elvárás az, hogy utánajársz a magyar kereseti statisztikáknak, és hamár számszerűleg szóba hozod, a magyar prostituált áraknak. Nem nehéz. Lehet, hogy pár mondattal rövidebb lett volna a hozzászólásod, de megérte volna.

   Hadd segítsek:
   Magyarország lakosságának jelentős része számára havi 120e kézhez kapott összeg a teljes keresete, egy másik szerencsésebb harmada számára a keresetének több, mint 50%-a, és igen kevesen vagytok a felső decilisben, akiknek a keresete 20%-a alatt van. Még az átlagos prostituált számára is 12 és 15 közötti alkalmat jelent, újabb és újabb vendégekkel, akik mindegyike új kockázatok sorát hozza. A felső 10% valóban elkér és megkap ennyit vagy akár háromszor ennyit egy alkalomért, de ahhoz szerencsés testi adottságok kellenek, ami jelenthet kiemelkedően jó alakot és fittséget és/vagy erős gyomrot.

   A puncs által kialakított imázs ellenére a férfiak nem Andy Vajnák, a hölgyek pedig nem Vajna Tímeák a lapon. Jellemzően nálad kevesebbet kereső házas férfiak keresnek állandó partnert, mert a prostitúció taszítja őket, illetve különböző nehéz élethelyzetben lévő hölgyek keresnek fizetéskiegészítést, vagy sokszor átmeneti segítséget, esetleg az amúgy teljesállású prostitúciós karrierjük újabb hirdetőfelületének tekintik. Ha a fenti átlagkeresetekből levonod egy budapesti lakás bérleti díját, és a rezsit, akkor már látod is, hogy miért szükséges a fizetéskiegészítés mások számára.
   Egyedülálló anyák, közalkalmazottak, álláskeresők, diákok, fizikai munkások a leggyakoribbak azok között, akik valóban érdeklődnek. Az unatkozó középoszálybeli hölgyek, illetve a csak szexpartnert kereső menedzserasszonyok népmesei elemek.

   Szívesen folytatom, bár nem szociológus vagyok (funfact: a szociológia tárgya sokkal nagyobb csoportok kutatása, így ez nem is az ő területük, legalábbis hagyományosan).

   • Mórász Dávid

    jól működő folyamatosan tanuló mély neurális hálózatok a viselkedésmintázat és egyéb neten nyomot hagyott jelenségek alapján ki tudja szűrni a kamu profilokat (valószínleg a cikkhez készített profilt is) erről nem kell tájékoztatnia a felhasználót csak mondjuk a valótlanság esélyével egyenesen arányosan ritkábban mutatja a profilját másoknak / kevesebb profilt mutat a kamunak. én többek között ilyen rendszerekkel is foglalkozom. magyar apátiával megáldott szarhugy viszonyok ide vagy oda max €1000 egy európai humánerőforrás piacon nevetségesen kevés.
    a magyar dolgozói fizetések a legkisebbek európában.
    a magyar fizetési hajlandóság a görögével vetekszik.
    a magyar gazdaság közelebb van egy harmadik világ-béli országéhoz mint bármelyik nyugateurópai ország gazdaságához
    a magyar gazdaság jelenlegi felállása és környezete jobban hasonlít a kádári berendezkedésre mint egy tényleges piacgazdaságra
    ne a magyar viszonyok legyenek a referenciapontok
    ne befolyásoljon a forint afrikai országokkal vetekedő gyengesége és az hogy bármilyen összeg olyan soknak tűnik miatta ezzel is manipulálva a magyar nép kishitűségét és önbizalomhiányát
    megítélésem szerint €60/alkalom vagy max €1200 / hó igenis modern rabszolgatartás szintű árazásba kéne tartozzon szexuális szolgáltatásokért cserébe

    • szazsas

     Igy igaz. A SZÁMOK NEM TÉVEDNEK.

  • Kiss Marika

   Hát én azért ennél sokkal drágább vagyok.

 • Daisy McAlistair

  Szerintem ami igazan ilyesztő, hogy igen, a prositució vagy akár a sugarbaby lehet egy tudatosan választott állás, de ezen az oldalon van-e egyáltalán bármi ami megvédi ezeket a nőket? Mi történik ha egy pasi nem fizet, ha a nő meggondolja magát de nem szállhat ki, ha nem az történik amiben megegyeztek, stb?

  • harcimajom

   Ha végre lehetne legális és kultúrált keretek közt kurválkodni, az ezt a problémát meg is oldaná. Persze amíg a KDNP-jellegű elvakult-elmaradott csürhék bármilyen hülyeséget kormányzati politika szintjére bírnak emelni, addig maradnak a verőemberek ha baj van.

 • sanyibácsi lánya

  Semmi baj nem lenne a cikkel, ha írójának lenne összehasonlítása más társkereső oldalakkal. Ott is nagyjából ugyanez megy. Ráadásul beleesik abba a csapdába, hogy azt képzeli: csak ő kamuprofil, mindenki más valós személy. Óriási tévedés! Tehát ebből (sajnos?) bármilyen következtetést levonni teljesen értelmetlen. Ha elment volna valahova megtapasztalni, ha csak szóban kötélnek állt volna, akkor esetleg, bár akkor sem. A hivatalos kerítők mindenhol ott vannak. A próbálkozók úgyszintén. Arc nélkül mindenki azt ír amit akar. Ráadásul az üzenetek milyensége nagymértékben függ attól, hogy valaki milyen képet sugall saját magáról a bemutatkozása alkalmával.
  Évekkel ezelőtt kíváncsiságból én is felregisztráltam nőként egy társkereső oldalra, ahol azon nyávogtak a csajok, hogy a perverz ajánlatok mellett rengeteg képet kaptak farkakról. Nos az történt, hogy cca 1 hónapos ottlétem alatt mindössze egy darab farkas fotót kaptam, és az ordenáré levelekből is csak elenyésző jött. De ezekre is reagáltam kedvesen és a második levél már nem ez a stílus volt. Szóval egyrészt nincs veszve semmi, másrészt miért gondolja azt bárki, hogy ha a facebook-on az emberek névvel-arccal simán meg akarják ölni egymást egy szimpla ellentétes vélemény miatt, akkor ez máshol máshogy lenne.
  Arról meg hogy most ez prostitúció? Lehet. Bár nem ártana, ha ezt valaki pontosabban definiálná. Valahol az egész élet a pénzről és a szexről szól, miért lenne ez másképp egy társkereső oldalon?

  • Gerle Éva

   “Valahol az egész élet a pénzről és a szexről szól, miért lenne ez másképp egy társkereső oldalon?” Úgy érted, idősebb, házas férfiak fizetnek fiatal, jól kinéző nőknek azért, hogy eljátsszák az odaadót, miközben birtokolni és megalázni akarják őket, és a nők részéről nincs kívánás.
   Hát ez aztán a normális, gratulálok.
   “mindössze egy darab farkas fotót kaptam” – nagyon ügyes vagy, egy valóságos Oroszlán Szonja. Akkor a csajok hibáztak, mindegyik, és a farkat képben elküldeni az üzengetés legelején rendben van.

   • sanyibácsi lánya

    Nem nagyon sikerult megertened amit irtam.

 • Kiss Marika

  Spermitenni a legjobbdolog.
  Spermitenni nagyonkell.

 • NadassyJozsef

  Uri Mariann az Északmagyar és a https://t.co/AsQSWMsAD7 új fő https://t.co/hzCzpiikFQ
  Nádassy József · Correspondent, Költő
  lassan minden nap más főszerkesztő az Észak-Magyarországnál… Bujdos Attila főszerkesztő helyettes hova lett???!!! -Nádassy József 2018.02.02.

 • Ironfist

  Az ilyen aljadékok miatt nem álltak velem szóba a lányok a neten, mert azt hitték, én is ilyen volnék – és utólag már tudom, látom, hogy a statisztikát nézve volt ennek a feltételezésnek valóságalapja. Nem mondom, hogy de bezzeg a nők szende angyalkák, mert aztán a nők is tudnak chaten/társkeresőn olyanokat, amitől hangosan hullott a hajam, de ezúton is szeretném megköszönni a férfitársaimnak, hogy ekkora türhők.
  Hozzáteszem, hogy nem egy, nem kettő évfolyamtársnőm volt, aki selfmade kurválkodásból tartotta el magát egyetem alatt, szóval azon megbotránkozni, hogy létezik igény a legősibb mesterségre, az elég gyerekes.