Trump izraeli kampányfőnöke a magyar kormány lobbistája lett – kollégánk a Klubrádiónak nyilatkozott

trumpszabo

Vajon miért döntött úgy a magyar kormány, hogy az amerikai elnök izraeli kampánytanácsadóit bízza meg azzal, hogy lobbizzanak az érdekében Washingtonban? Miért volt erre szükség, ha Orbánnak már van egy lobbistája az amerikai fővárosban Connie Mack személyében?

És vajon miért nem mondja meg a Külgazdasági- és Külügyminisztérium, hogy mindez mennyibe kerül a magyar adófizetőknek?

Kőműves Anita a Klub Rádió reggeli gyors című műsorának nyilatkozott. A beszélgetés 8 perc 30 másodpercnél kezdődik!

 

 

Kapcsolódó cikkeink

Trump izraeli kampánytanácsadói lettek a washingtoni magyar követség lobbistái

Titkolja a külügy, hogy mire költik a magyar állam százmillióit Finkelstein “gyermekei” az Egyesült Államokban

Connie Mack és George Pataki kampányára is adott pénzt a leendő budapesti amerikai nagykövet

A magyar kormány washingtoni lobbistája szerint Soros György a Fehér Házba is betette a lábát

 

tetszett_a_cikk3

 

 • Tóth Jani

  A Magyar Diktátor idézte elő a menekültválságot, hogy ne legyen az EU-nak ideje vele foglalkozni 2 éve létrejött egy találkozó Putyin elvtárssal, ahol megbeszélték hogy elárasztják az EU-t menekültekkel.
  Ha nem jön elég menekült akkor Putyin csinál egy kis bombázást, cserébe a kutyájától gondolom azt kéri majd hogy áldozza fel a birkákat és foglalják el együtt Europát.

  • Ildikó Virág

   Te beteg vagy. Hót komolyan.

   • Dávid Lajos

    Nem is olyan beteges gondolat. Putyin vágya és célja, az Eurázsiai Uniót létrehozni némelyik, volt KGST tagállammal és a Szovjetunióból kivált, még barát országokkal karöltve. Természetesen az egész Eurázsiai Uniónak a főnöke Putyin elvtárs lenne.

  • csaba

   kezeltesd magad.De sürgősen.

  • Anna Kisfaludiné Baán

   Javaslom az OPNI-t biztosan befogadják!

 • Ildikó Virág

  Nos, rendkívül kényelmes a klíma menekültek veszélyeire felhívni a figyelmet anélkül, hogy foglalkoznánk az adott országok túlnépesedésével. Mert, hát a probléma leginkább ez. Afganisztán, Pakisztán és a muszlim országok nagy része és persze Afrika olyan mértékű túlnépesedést mutat, amit semmilyen klíma nem bírna el. A legjobb termőföldek sem. Egyszerűen túl sokan vannak.

 • Péter István

  Az alapvető gond a túlnépesedés, ami a klímarontó kibocsátásokkal is szoros összefüggésben van. Talán, a földi lakosság optimális létszáma ötmilliárd fő lehetne, amit most ötven százalékkal haladunk túl, tízmilliárd fő esetén elszabadul a pokol és itt a vég. Persze, a kapitalista társadalom nem alkalmas ilyen problémák megoldására, mert itt a hatalom és a profit mindent megelőz.

  • István Tamasi

   Az alapvető gond az ami az utolsó mondatában szerepel. Amegtermelt javak – GDP – 3/4 részét a földlakosságának kevesebb mint 1/4-e birtokolja azaz az előállításukhoz felhasznált nyersanyag, energia, ásványkincs a kisebbség birtokába kerül és a javak előállításával járó környezetszennyezésért – azaz a föld összes környezetszennyezésének több, mint 3/4-ért is ők a felelősek.

 • Zulejka

  hogy akadna a torkodon a kacsamáj Mr 20 %.

  • Maki Hakapeszi

   Neked most akadt meg valami

 • akárki

  Civis bugris módjára viselkedik a felkapaszkodott senki!

 • kobra2

  Az nem érdekes, hogy a piacon Kósán kívül nincsen senki se?