Bezárás
Egyéb

A félkész kisteleki hotelről és a sikkasztással vádolt gondnokról is nyilatkoztunk a Klubrádiónak

Az Átlátszó Országszerte blogjának szerzője, Segesvári Csaba a 822 millió forint uniós támogatással épült Patyomkin-szállodáról, a Szocioblog szerzője, Vitrai Barbara pedig a gondnokoltja kiforgatásával vádolt hivatásos gondnok ügyéről nyilatkozott múlt héten a Klubrádiónak.

Szerdán számolt be róla a vidéki hírekkel foglalkozó blogunk, hogy árverésen, 500 millió forintos kikiáltási áron próbálta a végrehajtó eladni azt a félkész kisteleki wellness-szállodát, amire a magyar állam 822 millió forint uniós támogatást adott.

Segesvári Csaba, a cikk szerzője a Klubrádió Reggeli Gyors című műsorában beszélt az ügyről csütörtökön:

Május 11-én írta meg szociális témákkal foglalkozó blogunk egy régóta húzódó ügy újabb fejleményeit: áprilisban folytatódott a sikkasztással, magánokirat-hamisítással és jelentős kárt okozó hűtlen kezeléssel vádolt hivatásos gondnok pere. A vád szerint a gondnok a gondnokolt lakását eladta egy ismerősének, a gondnokolt pedig csak minimális összegű életjáradékot, de haszonélvezeti jogot nem kapott.

Az ügyről a cikksorozat szerzője, Vitrai Barbara pénteken a Klubrádió “Éljen a jogával!” című műsorában 20 percen át beszélgetett Szente László műsorvezetővel:

Előfizetőket keresünk – támogasd az Átlátszót

Az Átlátszó nonprofit szervezet, nem fogadunk el pénzt politikai pártoktól vagy az államtól. Rád viszont nagyon számítunk!

Támogatom