médiaszereplés

Munkatársunk a kormányközeli álhírgyárakról és a felcsúti kisvasút meghosszabbításáról beszélt a Klubrádióban

Múlt héten jelent meg a cikkünk a közpénzből fenntartott álhírgyárak célpontjaivá vált ellenzéki pártelnökök sajtópereiről, és szintén múlt héten derült ki, hogy veszélyben az MTA függetlensége, viszont meghosszabbítják a felcsúti kisvasutat. Az Átlátszó munkatársa, Rádi Antónia ezekről a témákról beszélgetett a Klubrádió két műsorában.

Múlt hét szerdán számoltunk be arról, hogy Juhász Péter, Hadházy Ákos és Vona Gábor sorra nyerik a pereket, amiket a választási kampányban őket rágalmazó fideszes propagandatermékek ellen indítottak. Történetük azonban a közpénzen működtetett hazugsággyárak hatékonyságát mutatja: hiába győznek most a bíróságon, mára mindhárman eltűntek a politika élvonalából. A cikk szerzője, Rádi Antónia a Klubrádió Reggeli Gyors című műsorában beszélt erről csütörtökön.

Szombaton az MTA kiskorúsításáról, Donald Trump és Kim Jong-un találkozásáról, az alkotmányellenes hajléktalanságról, a bíróságok függetlenségét érő fenyegetésekről volt szó a Klub Rádió Hetes Stúdió című műsorában. Illetve arról is, hogy lassan akár világkörüli útra is indulhatunk a felcsúti kisvasúton. A műsorvezető Rózsa Péter volt, a beszélgetőtársak pedig Bolgár György (Klubrádió), Ónódy-Molnár Dóra (168 Óra) és Rádi Antónia (Átlátszó).

Megosztás