Rádió

Túl hosszú, nincs kedved elolvasni? Podcastjainkban és munkatársaink rádiónyilatkozataiban itt meg is hallgathatod a legfontosabb sztorikat.

médiaszereplés

Munkatársaink az Orbán-kormány szlovéniai nyomulásáról, és az Elios-ügyről nyilatkoztak a Klubrádiónak

Rádi Antónia az Orbán-kormány szlovéniai nyomulásáról, Erdélyi Katalin pedig az Elios-ügyről és a közadatigénylésekről beszélgetett a műsorvezetőkkel a Klubrádió reggeli műsorában.

Rádi Antónia augusztus 16-án a magyar állam 9 millió eurós szlovéniai befektetéséről, és ennek kapcsán az Orbán-kormány szlovéniai nyomulásáról beszélt a Klubrádió reggeli műsorában.

Erdélyi Katalin augusztus 27-én a váci Elios-ügyről beszélgetett a Reggeli Gyorsban a műsorvezetővel. Munkatársunk kiemelte, hogy a város közvilágítás-korszerűsítésének kapcsolatos problémákat feltáró OLAF-jelentést a Vácért Lokálpatrióta Egyesület képviselője, Ferjancsics László perelte ki az önkormányzattól.

A hasonló ügyek feltárásában tehát nagy segítség a közadatigénylés, amit bárki ingyenesen beadhat. A rádióadásban is elhangzott, hogy az Átlátszó által üzemeltetett KiMitTud-on pár gombnyomással lehet közérdekű adatokat igényelni az állami és önkormányzati szervektől.

Megosztás