Bezárás
médiaszereplés

Munkatársaink az Orbán-kormány szlovéniai nyomulásáról, és az Elios-ügyről nyilatkoztak a Klubrádiónak

Rádi Antónia az Orbán-kormány szlovéniai nyomulásáról, Erdélyi Katalin pedig az Elios-ügyről és a közadatigénylésekről beszélgetett a műsorvezetőkkel a Klubrádió reggeli műsorában.

Előfizetőket keresünk – támogasd a munkánkat havi ezer forinttal!
Támogatom

Rádi Antónia augusztus 16-án a magyar állam 9 millió eurós szlovéniai befektetéséről, és ennek kapcsán az Orbán-kormány szlovéniai nyomulásáról beszélt a Klubrádió reggeli műsorában.

Erdélyi Katalin augusztus 27-én a váci Elios-ügyről beszélgetett a Reggeli Gyorsban a műsorvezetővel. Munkatársunk kiemelte, hogy a város közvilágítás-korszerűsítésének kapcsolatos problémákat feltáró OLAF-jelentést a Vácért Lokálpatrióta Egyesület képviselője, Ferjancsics László perelte ki az önkormányzattól.

A hasonló ügyek feltárásában tehát nagy segítség a közadatigénylés, amit bárki ingyenesen beadhat. A rádióadásban is elhangzott, hogy az Átlátszó által üzemeltetett KiMitTud-on pár gombnyomással lehet közérdekű adatokat igényelni az állami és önkormányzati szervektől.

Előfizetőket keresünk – támogasd az Átlátszót

Az Átlátszó nonprofit szervezet, nem fogadunk el pénzt politikai pártoktól vagy az államtól. Rád viszont nagyon számítunk!

Támogatom