médiaszereplés

A szombathelyi úszóklub csődjéről, és a Szentendrére tervezett irodaházról beszéltek munkatársaink a Klubrádióban

Rádi Antónia a tervezett szentendrei irodaház-építésről és a tiltakozó civilekről, Farkas Bazsi pedig a megszűnt szombathelyi úszóklubról beszélt a Klubrádió reggeli műsorában.

Eddig négy cikkben foglalkoztunk már azzal, hogy Szentendrén egy befektető irodaházat építene a Duna-partra, és az önkormányzatnak tetszik az ötlet, a helyiek azonban erősen tiltakoznak a beruházás ellen. Legutóbb strandolónak öltözött civil aktivisták, békaemberek és napimádók nyugággyal, gumimatraccal ütöttek tábort a szentendrei városháza előtt a testületi ülés ideje alatt.

A cikkek szerzője, Rádi Antónia hétfő reggel beszélt az ügyről a Klubrádió Reggeli Gyors című műsorában.

Az Átlátszó Országszerte-blogja két cikkben foglalkozott már a szombathelyi úszóklub, a Vízmű SC kálváriájával is. A klub összeroppant az alatt a súly alatt, amit az uszoda üzemeltetője rótt rájuk. A TAO-pénzből épített új épületrész üzemeltetése ugyanis az uszda üzemeltetőjéhez, a Vasi Vízhez került. A medencét tavaly decemberen adták át, de már márciusban arról szóltak a hírek, hogy 10 millió forintos hiány van az üzemeltetésnél. A hiány nőtt, júniusban pedig az üzemeltető már 40 millió forintot akart az úszókkal kozmetikáztatni.

A cikkek szerzője, Farkas Bazsi szerda reggel beszélgetett az ügyről a műsorvezetővel a Klubrádió reggeli műsorában.

Megosztás