Rádió

Túl hosszú, nincs kedved elolvasni? Podcastjainkban és munkatársaink rádiónyilatkozataiban itt meg is hallgathatod a legfontosabb sztorikat.

médiaszereplés

Az orosz állami propagandatévéről, és vajdasági házvásárlások magyar állami támogatásáról beszéltek kollégáink a Klubrádióban

Rádi Antónia és Segesvári Csaba két átlátszós cikk részleteit mondta el a Klubrádió reggeli műsorában.

Október közepén írtuk meg, hogy több mint egy éves huzavona után, bírósági ítéletre adta csak ki az MTVA, mennyiszer forgatott a köztévé székházában az orosz állami propagandatévé, a Russia Today. Az adatpert Demeter Márta, az LMP országgyűlési képviselője indította és nyerte meg. A részletekről az Átlátszó újságírója, Rádi Antónia beszélt a Klubrádió Reggeli Gyors című műsorában.

Nemrégiben pedig arról számoltunk be, hogy miközben a kormány két nap alatt kivégezte a lakástakarékpénztárakat a szerinte jelentős költségek miatt, a vajdasági otthon-támogatásokon nem spórol. A Szerbiában élő magyarok házvásárlására egymilliárd forint megy el, és önerőt sem kérnek hozzá. A vajdasági házvásárlások magyar állami támogatásáról az Átlátszó szegedi tudósítója, Segesvári Csaba beszélt a Klubrádió Reggeli Gyors című műsorában.

 

Megosztás