médiaszereplés

A Miniszterelnökséget is megtréfáló trollról, és a kémügy fejleményeiről beszéltünk a Klubrádióban

Katus Eszter a nyáron Budapestet és környékét beborító titokzatos trágyaszag vicces utóéletéről, Csikász Brigitta pedig a fideszes kémügyként elhíresült botrány legújabb fejleményeiről beszélt a Klubrádió reggeli műsorában.

Szeptember elején megírtuk, hogy az augusztus elején a fővárost és környékét belepő penetráns trágyaszag ügyében sokan bedőltek egy közleménynek, amiben egy nemlétező cég vállalta a felelősséget. A médiahack-et még a Miniszterelnökség is bevette, és kiderítettük, hogy ki állhat a mesteri trollkodás mögött.

Cikkünk szerzője, Katus Eszter szeptember 6-án a Klubrádió Reggeli Gyors című műsorában beszélgetett az ügyről a műsorvezetővel.

Szeptember közepén arról számoltunk be, hogy a fideszes kémügy másodrendjű vádlottja politikai menedékjogot kért és kapott az Amerikai Egyesült Államokban, mert presszionálták a rendőrök. A cikk írója, Csikász Brigitta szeptember 20-án beszélt a részletekről a Klubrádió reggeli műsorában.

 

Ha már egyszer itt vagy…
Az Átlátszó nonprofit szervezet: cikkeink ingyen is olvashatóak, nincsenek állami hirdetések, és nem politikusok fizetik a számláinkat. Ez teszi lehetővé, hogy szabadon írhassunk a valóságról. Ha fontosnak tartod a független, tényfeltáró újságírás fennmaradását, támogasd a szerkesztőség munkáját egyszeri adománnyal, vagy havi előfizetéssel. Kattints ide a támogatási lehetőségekért!

Megosztás