Rádió

Túl hosszú, nincs kedved elolvasni? Podcastjainkban és munkatársaink rádiónyilatkozataiban itt meg is hallgathatod a legfontosabb sztorikat.

médiaszereplés

Az önkormányzati választásokról és a kormány családpolitikájáról beszélgettünk a Tilos Rádióban

A Bádogdob című műsor keddi adásában Rutai Lili, Tóth Balázs és Zubor Zalán vendégeskedtek. Kollégáink az önkormányzati választásokon tapasztalt gyanús esetekről, az Orbán-kormány családpolitikai intézkedéseiről, valamint az önkormányzatok átláthatóságáról beszélgettek.

A Tilos Rádió Bádogdob című műsorának november 5-i adásában Rutai Lili és Zubor Zalán újságírók, valamint Tóth Balázs jogász beszélgettek Bodolai László műsorvezetővel az Átlátszó három friss nagy anyagáról.

A közel másfél órás beszélgetés során szó volt

A teljes beszélgetés itt visszahallgatható:

 

Ha már egyszer itt vagy…
Az Átlátszó nonprofit szervezet: cikkeink ingyen is olvashatóak, nincsenek állami hirdetések, és nem politikusok fizetik a számláinkat. Ez teszi lehetővé, hogy szabadon írhassunk a valóságról. Ha fontosnak tartod a független, tényfeltáró újságírás fennmaradását, támogasd a szerkesztőség munkáját egyszeri adománnyal, vagy havi előfizetéssel. Kattints ide a támogatási lehetőségekért!

Megosztás