Rádió

Túl hosszú, nincs kedved elolvasni? Podcastjainkban és munkatársaink rádiónyilatkozataiban itt meg is hallgathatod a legfontosabb sztorikat.

médiaszereplés

A kisemmizett gazdákról, a baloldal adatbányász cégeiről, és a honvédségi repülők útjairól beszéltünk a Tilos Rádióban

Kedd délután a Tilos Rádió Bádogdob című műsorában Horn Gabriella, Bátorfy Attila és Sarkadi Nagy Márton beszélgettek az Átlátszó legutóbbi három nagy témájáról.

Január 21-én a Tilos Rádió közéleti-beszélgetős műsorának az Átlátszó három munkatársa volt a vendége, akik a műsorvezetővel lapunk legfrisebb témáiról beszélgettek.

Horn Gabriella a földárverések során kisemmizett hortobágyi gazdákról, Bátorfy Attila a honvédségi repülőgépek titokzatos útjairól, Sarkadi Nagy Márton pedig a baloldal közösségimédiás adatbányász cégeiről mondott részleteket.

A közel másfél órás beszélgetés itt meghallgatható:

Ha már egyszer itt vagy…
Az Átlátszó nonprofit szervezet: cikkeink ingyen is olvashatóak, nincsenek állami hirdetések, és nem politikusok fizetik a számláinkat. Ez teszi lehetővé, hogy szabadon írhassunk a valóságról. Ha fontosnak tartod a független, tényfeltáró újságírás fennmaradását, támogasd a szerkesztőség munkáját egyszeri adománnyal, vagy havi előfizetéssel. Kattints ide a támogatási lehetőségekért!

Megosztás