médiaszereplés

A NER-közeli luxusjárművekkel foglalkozott cikkünk nyomán a Klubrádió

A rádió koraesti beszélgetős műsorában Erdélyi Katalin beszélgetett a műsorvezetővel az osztrák magánrepülő és a máltai jacht tavalyi útjairól.

Hétfőn publikáltuk az OE-LEM lajstromjelű osztrák magánrepülőgép, és a Lady Mrd nevet viselő máltai luxusjacht 2019-es útjairól szóló cikkünket. A kormányközeli elit által használt exkluzív járművek 2018-hoz hasonlóan tavaly is többször „találkoztak” különböző horvátországi nyaralóvárosokban, de sok érdekes helyre mentek külön-külön is.

Tavaly is Horvátországban találkozgatott a kormányközeli luxusjacht és magánrepülőgép

Az Orbán Viktor miniszterelnök és Mészáros Lőrincék által is előszeretettel használt osztrák magánrepülőgép 2019-ben is járta a világot, és többször feltűnt ugyanott, ahol éppen akkor a szintén Mészároshoz köthető máltai luxusjacht is horgonyzott. Mutatjuk az OE-LEM és a Lady Mrd tavalyi útjait, amelyek 2018-hoz hasonlóan 2019-ben is az Adrián keresztezték egymást.

Cikkünk nyomán a Klubrádió Megbeszéljük című műsora hétfői adásában foglalkozott az OE-LEM és  Lady Mrd utazásaival, melyekről munkatársunk, Erdélyi Katalin mondott részleteket. A beszélgetés itt visszahallgatható:

Ha már egyszer itt vagy…
Az Átlátszó nonprofit szervezet: cikkeink ingyen is olvashatóak, nincsenek állami hirdetések, és nem politikusok fizetik a számláinkat. Ez teszi lehetővé, hogy szabadon írhassunk a valóságról. Ha fontosnak tartod a független, tényfeltáró újságírás fennmaradását, támogasd a szerkesztőség munkáját egyszeri adománnyal, vagy havi előfizetéssel. Kattints ide a támogatási lehetőségekért!

Megosztás