médiaszereplés

A maszkokat áruló politikusrokonokról és a Koronamonitorról beszélgettünk a Tilos rádióban

A Bádogdob című műsor keddi adásában Horn Gabriella, Katus Eszter és Bátorfy Attila beszélgetett a műsorvezetőkkel az Átlátszó legfrissebb témáiról.


Támogasd az Átlátszót szja 1% felajánlásával! Adószám: 18516641-1-42 Átlátszónet Alapítvány

A koronavírus-járvány miatt rendhagyó módon, Skype-on keresztül zajlott a Tilos rádió beszélgetős műsorának legutóbbi adása. A keddi Bádogdobban az Átlátszó három munkatársa, Horn Gabriella, Katus Eszter és Bátorfy Attila meséltek a műsorvezetőknek és hallgatóknak lapunk legfrissebb nagy témáiról.

Horn Gabriella az almásfüzitői veszélyes hulladéklerakóról, Katus Eszter a maszkokat és fertőtlenítőket áruló politikusrokonokról, Bátorfy Attila pedig a magyarországi járványhelyzetet grafikonokon bemutató Koronamonitorról mondott részleteket.

A közel másfél órás adás itt visszahallgatható:

Adj 1 százalékot az Átlátszónak! Adószám: 18516641-1-42
Az Átlátszó nonprofit szervezet: cikkeink ingyen is olvashatóak, nincsenek állami hirdetések, és nem politikusok fizetik a számláinkat. Ez teszi lehetővé, hogy szabadon írhassunk a valóságról. Ha fontosnak tartod a független, tényfeltáró újságírás fennmaradását, támogasd a szerkesztőség munkáját egyszeri vagy rendszeres adománnyal, vagy az szja 1 százalékod felajánlásával!

Megosztás