médiaszereplés

Mészáros tankjairól, az atlétikai stadionról, és műemlékvédelemről beszéltünk a Tilos rádióban

A Bádogdob című műsor keddi adásában Katus Eszter, Horn Gabriella és Zsilák Szilvia átlátszós újságírók beszélgettek a bicskei birtokon látott harci járművekről, az újabb stadionépítés miatti fakivágásról, az egykor a Tilos Rádiónak is otthont adó Heinrich-udvar átépítéséről, és a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos cikkeinkről.


Támogasd az Átlátszót szja 1% felajánlásával! Adószám: 18516641-1-42 Átlátszónet Alapítvány

A Tilos rádió kedd esti közéleti-beszélgetős műsorában lapunk három újságírója vendégeskedett Skype-on keresztül. Horn Gabriella, Katus Eszter és Zsilák Szilvia az elmúlt hetekben írt legfontosabb, legaktuálisabb cikkeikről beszélgettek a műsorvezetőkkel.

Szó volt többek között a Mészáros Lőrinc bicskei birtokán látott harckocsikról, a budapesti Heinrich-udvar műemléki védettségének megszüntetéséről, a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos cikkeinkről, és az épülő atlétikai stadion miatti fakivágásról is.

A közel másfél órás adás itt visszahallgatható:

Adj 1 százalékot az Átlátszónak! Adószám:18516641-1-42Az Átlátszó nonprofit szervezet: cikkeink ingyen is olvashatóak, nincsenek állami hirdetések, és nem politikusok fizetik a számláinkat. Ez teszi lehetővé, hogy szabadon írhassunk a valóságról. Ha fontosnak tartod a független, tényfeltáró újságírás fennmaradását, támogasd a szerkesztőség munkáját egyszeri vagy rendszeres adománnyal, vagy az szja 1 százalékod felajánlásával!

Megosztás