médiaszereplés

Fakivágásokról, koronavírusos közbeszerzésekről és Almásfüzitőről beszélgettünk a Tilos rádióban

A Bádogdob című műsor keddi adásában az Átlátszó három munkatársa, Horn Gabriella, Zsilák Szilvia és Sarkadi Nagy Márton újságíró vendégeskedett.

A Tilos rádió közéleti-beszélgetős műsorában három átlátszós újságíró, Horn Gabriella, Zsilák Szilvia és Sarkadi-Nagy Márton mesélt a hallgatóknak a legutóbbi cikkeik témáiról.

Horn Gabriella az almásfüzitői egykori vörösiszap-tározóról és a műemlék Radetzky-laktanyáról, Zsilák Szilvia a stadionépítéseket kísérő fakivágásokról és a hulladékbiznisz tervezett államosításáról, Sarkadi Nagy Márton pedig a koronavírussal kapcsolatos közbeszerzésekről és a kormányközeli álhírekről beszélt.

A közel másfél órás adás itt visszahallgatható:

Ha már egyszer itt vagy… Az Átlátszó nonprofit szervezet: cikkeink ingyen is olvashatóak, nincsenek állami hirdetések, és nem politikusok fizetik a számláinkat. Ez teszi lehetővé, hogy szabadon írhassunk a valóságról. Ha fontosnak tartod a független, tényfeltáró újságírás fennmaradását, támogasd a szerkesztőség munkáját egyszeri adománnyal, vagy havi előfizetéssel. Kattints ide a támogatási lehetőségekért!

Megosztás