médiaszereplés

Az Átlátszó munkatársa és Rákay Philip is nyilatkozott a Spirit FM műsorában a portál és a volt tévés konfliktusáról

Április közepén az Átlátszó stábja Rákay Philip Budakeszi külterületén található ingatlanjánál forgatott. A helyszínen luxus terepjárójával megjelent a médiaszemélyiség-üzletember is, aki nehezményezte az érdeklődést. Az ügyre portálunk több cikkben is visszatért, és folytatódott a Spirit FM Beszóló című műsorában is.

Nélküled nincsenek fontos sztorik – adód 1 százalékát ajánld fel az Átlátszónak!

A műsorvezető Hont Andrásnak válaszolva Horn Gabi ismertette az áprilisi esetet. Beszélt Rákay Philip szerepéről és arról, hogy miért keltette föl a Budakeszin található ingatlan az érdeklődését. Illetve fölvetette azokat a kérdéseket, amelyekre egyelőre nincsen válasz.

Az esetről korábban itt írtunk.

Kérdésekkel provokált az újságíró – Rákay Philip találkozása az Átlátszóval

Az Átlátszó az egykori műsorvezető lópalotájának helyszínén forgatott, ami nem nyerte el a kormányközeli médiaszemélyiség tetszését. Közösségi oldalán baloldali összeesküvést és lejáratókampányt vizionált, megpróbáltatásait – luxusterepjárójával lassítania kellett – a helyszínen interjúalanyként tartózkodó országgyűlési képviselőnek tudta be. [caption id=

„>

A műsorban megszólalt maga Rákay Philip is. A volt tévés szerint fölösleges egymás zsebében turkálni, és anyagi helyzetével állítása szerint ő soha nem kérkedett, vagyona pedig nem a NER-hez való kapcsolatától függ. Határozottan állította, hogy jelenlegi bevételi között közvetve sincsen közpénz. Beszélt hosszan korai pályafutásáról, akkori szerepéről és keresetéről. Illetve arról, hogy miért aktivizálta magát közszereplőként, és mi ebben Gyurcsány Ferenc szerepe. Szóba került a Megafon központ is, amely Rákay oldalát reklámozza. A kommunikációs szakember elmondása szerint valójában fordított a helyzet, mert ő ad pénzt a kormányközeli központnak. Ennél a pontnál a műsorvezető Rákay közbenjárását kérte, hogy a Megafon válaszoljon leveleire, amelyeket az Átlátszó munkatársaként intézett hozzájuk.

Beszóló Hont Andrással – Szia Uram! – 2021.05.12. by Spirit FM

Stúdió Vendég: Lakner Dávid Újságíró, Magyar Hang Vendég telefonon: Horn Gabriella Újságíró, Átlátszó Rákay Philip Patrióta, Kommunikációs- és médiaszakember, producer

„>

 

Adj 1 százalékot az Átlátszónak! Adószám: 18516641-1-42 Átlátszónet Alapítvány Az Átlátszó nonprofit szervezet: cikkeink ingyen is olvashatóak, nincsenek állami hirdetések, és nem politikusok fizetik a számláinkat. Ez teszi lehetővé, hogy szabadon írhassunk a valóságról. Ha fontosnak tartod a független, tényfeltáró újságírás fennmaradását, támogasd a szerkesztőség munkáját egyszeri vagy rendszeres adománnyal, vagy az szja 1 százalékod felajánlásával!

 

Megosztás