Rádió

Túl hosszú, nincs kedved elolvasni? Podcastjainkban és munkatársaink rádiónyilatkozataiban itt meg is hallgathatod a legfontosabb sztorikat.

médiaszereplés

Horn Gabriella a Hetes Stúdió vendége volt, a műsorban átbeszélték az elmúlt hét legfontosabb közéleti témáit

A Klubrádió hetente jelentkező műsorának vendége volt szombaton munkatársunk, aki Dési János műsorvezetővel, valamint Józsa Mártával és Bolgár Györggyel beszélgetett a múlt hét legfontosabb közéleti témáiról. Az egy órás adásban szó volt többek között a pápa magyarországi látogatásáról, Orbán Viktor római kiruccanásáról és a rasszista fociszurkolókról is.

Szóból ért az ember ez az egyik szlogenje a műsornak, arra is utalva, hogy a műsor készítői mindent tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy érthetővé tegyék mindazt, ami a közéletben történik  olvasható a Klubrádió honlapján a Hetes Stúdió című műsorról, amelyben minden héten meghívott vendégek beszélgetnek a műsorvezetővel a rádió által legfontosabbnak tartott közéleti témákról.

A műsor szeptember 4-i adásának egyik vendége az Átlátszó újságírója, Horn Gabriella volt, aki Dési János műsorvezetővel, valamint Józsa Mártával és Bolgár Györggyel beszélgetett a múlt heti aktualitásokról.

Szó volt például Ferenc pápa közelgő magyarországi látogatásáról, Parragh László homofób tanévnyitó beszédéről, az Anglia elleni meccsen rasszistán viselkedő magyar szurkolókról, Orbán Viktor miniszterelnök és családja római kiruccanásáról, a hírességek Iványi Gábor és felekezete melletti kiállásáról, valamint arról is, hogy pluszpontokat kaphatnak az egyetemi felvételin azok, akik előbb a honvédségnél szolgálnak.

A közel egy órás adás visszahallgatható a Klubrádió honlapján és YouTube-csatornáján, valamint itt is:

Ha már egyszer itt vagy…
Az Átlátszó nonprofit szervezet: cikkeink ingyen is olvashatóak, nincsenek állami hirdetések, és nem politikusok fizetik a számláinkat. Ez teszi lehetővé, hogy szabadon írhassunk a valóságról. Ha fontosnak tartod a független, tényfeltáró újságírás fennmaradását, támogasd a szerkesztőség munkáját egyszeri adománnyal, vagy havi előfizetéssel. Kattints ide a támogatási lehetőségekért!

Megosztás