médiaszereplés

A Szinyei Gimnáziumból elküldött tanárról beszélt Horn Gabriella a Klubrádióban

Novemberben elküldtek egy szaktanárt a budapesti Szinyei Merse Pál Gimnáziumból, mert „az online térben korábbi figyelmeztetés ellenére pedagógushoz nem méltó módon viselkedett”. Az ügy részleteiről Horn Gabriella beszélt a Reggeli Gyors című műsorban.

Az iskola igazgatójának tájékoztatása szerint a rendkívüli felmentés oka az volt, hogy a pedagógus „sorozatosan vétett a szakma etikai követelményei ellen, a tanulókkal szemben tanúsított magatartása, a tanulók által elérhető közösségi oldalon szexuális viselkedése a tanulók lelki és mentális egészségét veszélyeztette”, sőt, „magát egy iskolánk diákja rokonának kiadó, nem valódi lányprofil által küldött képre válaszul” a nemi szervéről küldött fotókat egy közösségi médiaplatformon.

Múlt héten számoltunk be arról, hogy az iskolában két diák ellen fegyelmi eljárás indult az elküldött tanár emberi méltóságának megsértése miatt. Ugyanis a pornográf fotókat egy olyan álprofilnak küldte, amit néhány, általa is tanított tizedikes diák hozott létre csapdának, miután a tanár az iskolában furcsán viselkedett a lányokkal.

Elküldtek egy tanárt egy budapesti gimnáziumból, mert nyomult a lányokra, és szexchatbe keveredett a diákjaival | atlatszo.hu

Novemberben elküldtek egy szaktanárt a budapesti Szinyei Merse Pál Gimnáziumból, mert „az online térben korábbi figyelmeztetés ellenére pedagógushoz nem méltó módon viselkedett”.

Cikkünk szerzője, Horn Gabriella a Klubrádió Reggeli Gyors című műsorának január 25-i adásában beszélt a részletekről.

Megosztás