Rádió

Túl hosszú, nincs kedved elolvasni? Podcastjainkban és munkatársaink rádiónyilatkozataiban itt meg is hallgathatod a legfontosabb sztorikat.

médiaszereplés

Szopkó Zita a Hetes Stúdió vendége volt, átbeszélték a múlt hét legfontosabb híreit

A Klubrádió műsorában az Átlátszó újságírója Dési János műsorvezetővel, valamint Bolgár Györggyel és Gáti Júliával beszélte át az elmúlt hét legfontosabb hazai és nemzetközi eseményeit. 

A Hetes Stúdió című műsor április 30-i adásában Dési János műsorvezető vendégeivel, Bolgár Györggyel, Gáti Júliával, és Szopkó Zitával, az Átlátszó újságírójával több közéleti témát is megvitatott.

A közel egyórás adásban szó volt többek között arról, hogy meddig húzódhat el az orosz-ukrán háború, hogy Orbán Viktornak üzent a Vidnyánszky Attila által szervezett színházi fesztiválon a Vilniusi Városi Színház társulata, de a beszélgetés résztvevői az ellenzéki pártokról is kifejtették véleményüket a parlament alakuló ülésének apropóján.

A fentiek mellett a résztvevők a koronavírus-járványról, az egészségügyi dolgozók helyzetéről, a közérdekű adatok eltitkolásáról beszélgettek, de az is téma volt, hogy az Európai Bizottság megindította a jogállamisági eljárást Magyarországgal szemben.

A Hetes Stúdió április 30-i adása visszahallgatható a Klubrádió honlapján és YouTube-csatornáján is:

Megosztás