médiaszereplés

Zsilák Szilvia a Hetes Stúdió vendége volt, átbeszélték a múlt hét legfontosabb híreit

Az Átlátszó újságírója a Klubrádió műsorában Doros Judittal, a Népszava újságírójával, Bolgár Györggyel és Dési János műsorvezetővel beszélgetett az elmúlt hét legfőbb közéleti eseményeiről. A legfontosabb témát az új kormány tagjainak frissen közzétett névsora adta.

A Hetes Stúdió május 14-i adásában Dési János műsorvezető vendége volt kollégánk, Zsilák Szilvia mellett még Doros Judit, a Népszava újságírója és Bolgár György, a rádió munkatársa is. Szó volt arról, hogy mely fideszes politikusoknál összpontosul az erőtér, és hogy Szalay-Bobrovniczky Kristóf, az új honvédelmi miniszter személyében egy fideszközeli üzletember is helyet kaphatott az ötödik Orbán-kormányban.

A műsorban beszélgettek még a háború okozta energiaválságról, az elszabaduló inflációról, az olajembargó elleni vétójogról – arról, amit ugye, csak vétó nélkül lehetne megszüntetni. Szóba került, hogy a gazdasági nehézségek közepette is vannak, akiknek nem kell aggódniuk. Például Mészáros Lőrincnek és a politikusokat jachtoztató Szijj Lászlónak biztos, nem, mert elnyerték a 35 évre szóló autópálya-koncessziót.

A közel egyórás adás visszahallgatható a Klubrádió honlapján és YouTube-csatornáján is.

Vajon miben más Magyarország, hogy itt ennyire nem számít a valóság? – Hetes Stúdió a Klubrádióban

(null)

 

Megosztás